Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Umjesto odlaska na more, igraj odbojku na pijesku u Vrapču!

Želimo obavijestiti sve zainteresirane odbojkašice (od 9. do 18. godina) iz svih zagrebačkih klubova koji ostaju u Zagrebu tijekom 7. mjeseca a žele se baviti odbojkom da je počeo "Ljetni kamp odbojke na pijesku KOP Vrapča" u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Vrapče na terenima u Vrapču (ukupno tri terena)!

reprezentativke Hrvatske: Sara i Zrinka postale su najbolje zahvaljujući treninzima na Vrapču
 

Lokacija pješčanih terena Kluba odbojke na pijesku Vrapče: križanje Bolničke ulice i Ulice Majke Terezije.

Vrijeme održavanj: od utorka  2.7. - 31.7.2018.

Termini treniranja na Vrapču su jutarnji, ovisno o grupama: 8:30 – 10:00h i 10:00 – 11:30h. Treninzi će se održavati 3 x tjedno. Na kraju mjeseca održat će se završni turnir svih dobnih selekcija koje se u trenirale na "Ljetnom kampu odbojke na pijesku KOP Vrapča". Članarina za treniranje za prva dva tjedna je 150,00 kn, dok članarina za treniranje više od dva tjedna iznosi 250,00 kn

Ako imate pitanja slobodno pošaljite upit na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Za više informacija slobodno nazovite voditeljia kampa Tomislava Hrgovića na mobitel: 091 947 8961

Last Updated on Tuesday, 19 June 2018 19:25

Hits: 1494

Vrapčanke brončane, Vrapčanci srebrni!

Sezona odbojke na pijesku u 2017. godini završila je odlično za naše Vrapčanke i Vrapčance! Vrapčanke su nakon odigrana dva klupska okupljanja za seniorke osvojile treće mjesto, dok su Vrapčanci u seniorskoj konkurenciji osvojili odlično drugo mjesto!
 
 
u nedjelju 3. rujna 2017. na zagrebačkom Jarunu odigrana je završnica klupskog Prvenstva odbojke na pijesku za seniorke i seniore, gdje su naši članovi ostvarili odlične rezultate.

Last Updated on Tuesday, 19 June 2018 19:34

Hits: 1637

Vrapčanke u Splitu pokazale da su među najboljima

Tijekom vikenda 9. – 10.6.2017. u Splitu na plaži Žnjan odigrano je prvo seniorsko klupsko okupljanje u odbojci na pijesku, gdje su naše Vrapčanke odigrale 14 mečeva i tako u prvom okupljanju zauzele odlično treće mjesto.


 veselje Vrapčanki nakon 10 pobjeda u Splitu

U nastavku pročitajte izjavu trenerice Ivone Obajdin: - u novom i pomalo neuobičajenom sastavu igračice Vrapča odradile su prvo okupljanje državnog prvenstva na sasvim zadovoljavajućoj razini. Izuzev ekipe iz Istre svi klubovi su došli u potpuno novim sastavima, što jasno ukazuje da je došlo do smjene generacija. Naše igračice iskoristile su priliku i od ukupno 14 mečeva, upisale su 10 pobjeda. To nam je trenutno dovoljno za treće mjesto. Isti broj pobjeda ima i KOP Jarun, međutim zbog boljeg količnika setova ipak se nalaze na drugom mjestu. Svakako čestitam curama na ovom uspjehu i činjenici da su izdržale taj tempo jer je vikend bio poprilično naporan. S obzirom na to da je bodovno stanje vrlo izjednačeno, još su sve opcije za konačni poredak otvorene. Drugo okupljanje održat će se sredinom srpnja kada nas čeka novih 14 utakmica i prilika za osvajanje medalje.- 

Last Updated on Tuesday, 13 June 2017 10:10

Hits: 2547

Samanta Fabris pojačala Vrapče, igrat će u paru sa Sarom Radanović!

Od 28. lipnja do 3. srpnja 2016. Poreč će ponovno okupirati najbolji igrači i igračice svijeta među njima su Vrapčanke Samanta Fabris i Sara Radanović, a nagradni fond turnira ponovno je rekordnih 800.000 $.


Pojačanje o kakvom je Vrapče moglo samo sanjati

Hrvatska reprezentativka Samanta Fabris je početkom lipnja ove godine potpisala je ugovor s Klubom odbojke na pijesku Vrapče gdje će zajedno s kapetanicom Odbojkaškog kluba Olimpik Sarom Radanović odigrati Poreč Major 2016. te potom Klupsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku. Sara Radanović (20 godina) ima dugogodišnje iskustvo igranja odbojke na pijesku (sa 16.godina je postala seniorska državna prvakinja, osvajačica KUP-a Hrvatske te stalna članica reprezentacije.

Sara i Samanta prvi su put zaigrale zajedno protekli vikend na IČIĆI MEVZA Challenge 2016. turniru koji se održao ovog vikenda u Ičićima pored Opatije i koji je bio ujedno njihov prvi službeno zajedničko odigran turnir. Službeno su imale tri pobjede i dva poraza (ispale su u četvrtfinalu turnira) što je za prvo odigrani turnir odličan rezultat. Sara i Samanta su odmah „kliknule“ te je ovo jedan početak odlične suradnje koja će sigurno vremenom uroditi plodom.

- Samanta se odlično snašla na pijesku i zajedno sa Sarom svaki meč igraju sve sigurnije i bolje. Drago mi je zbog Sare jer sam siguran da je napokon našla dostojnu partnericu koju je zaslužila igrajući godinama pijesak. Što možemo očekivati na Poreč Majoru od Sare i Samante? Da će će sigurno dati sve od sebe odigravajući svoje najbolje poene pred domaćom publikom u Poreču narednih dana. – izjavio je predsjednik kluba Dejan Kljajić

Last Updated on Tuesday, 28 June 2016 18:40

Hits: 2243

Otkazan rekreativni turnir odbojke na pijesku mješovitih trojki!

Otkazan je turnir mješovitih trojki u sklopu „11. susedgradskih jeseni“ u organizaciji Odbojkaškog kluba Olimpik i Kluba odbojke na pijesku Vrapče koji se trebao odigrati u subotu 26.9.2015.
 

 
zbog niskih temeperatura i kiše turnir se odgađa za sljedeću (2016.) sezonu

Last Updated on Friday, 25 September 2015 10:00

Hits: 2496

Rekreativni turnir odbojke na pijesku mješovitih trojki

 

U sklopu „11. susedgradskih jeseni“, najveće tradicionalno događanje na prostoru Zagreb-zapad koje će se održati na Vrapčanskoj aleji, u Vrapču u subotu 26. rujna 2015. u organizaciji Odbojkaškog kluba Olimpik i Kluba odbojke na pijesku Vrapče održat će se rekreativni turnir mješovitih trojki u odbojci na pijesku.

rekreativni turniru na Vrapču su jedni od najbolje organiziranih turnira

Mjesto održavanja: pješčani tereni Kluba odbojke na pijesku Vrapče na križanju Bolničke ulice i Ulice Majke Terezije.

Pravila: Ekipa (od tri igrača) mora biti sačinjena od minimalno jednog igrača ženskog spola (koja može biti registrirana igračica dvoranske odbojke i odbojke na pijesku). Ostali (muški) članovi ekipe ne smiju biti registrirani igrači dvoranske odbojke i odbojke na pijesku. U ekipi sačinjenoj od 3 igračice ženskog spola mogu igrati sve tri igračice registrirane u dvoranskoj odbojci i odbojci na pijesku. Ekipe sačinjene od 3 igračice ženskog spola započinje svaki set s rezultatom +5:0. Igra se na dva dobivena seta do 15 osvojenih poena na dva razlike, u slučaju 1:1 u setovima igra se treći do 10 osvojenih poena na dva razlike.

Vrijeme početka: u 10:00 sati,

Tehnički sastanak: u 9:15 sati.

Kotizacija: iznosi 50 kn po igraču (svaki igrač/ica dobiva bon za hranu te bočicu 0,5 l vode)

Nagrada za najbolje: Gsm mobitel Samsung, bluetooth slušalice, medalje...

Prijave isključivo: putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Više o programu 11. susedgradski jeseni pogledajte ovdje.

Last Updated on Monday, 21 September 2015 09:15

Hits: 2243

Nacionalni savez HSOP do današnjeg dana nije objavio poredak pojedinačnog prvenstva!

Petak 27.2.2015. do današnjeg dana još uvijek nisu poznati službeni osvajači nacionalnog Pojedinačnog prvenstva  u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj kategoriji za sezonu 2014.
 


do objavljivanja službenih rezultata možete uživati u fotografiji
 

Na službenim stranicama HSOP-a jedino što možete pronaći je nažalost informacija o Pojedinačnom prvenstvu i njenim sudionicim ali iz davne 2013. godine.

Last Updated on Friday, 27 February 2015 14:26

Hits: 2670

Završnica seniorskog klupskog PH 2014

U Zagrebu, 23.-24.08.2014. održati će se 2. okupljanje u seniorskoj kategoriji (1. liga) za klupskog prvaka države. Trenutne pozicije i rezultate nakon 1. okupljanja u Puli možete vidjeti u nastavku.
 

U Zagrebu, 23.-24.08.2014. održati će se 2. okupljanje u seniorskoj kategoriji (1. liga) za klupskog prvaka države. Trenutne pozicije i rezultate nakon 1. okupljanja u Puli možete vidjeti ovdje.

izvor: www.hsop.hr

Last Updated on Saturday, 16 August 2014 08:45

Hits: 2979

Đeki i Goga osvojili broncu u Vrsaru!

Vrsar, 22.6.2014. Vrapčanci Donald Stojnić/Niko Goga osvojili su 3.mjesto na 2. ovogodišnjem turniru turniru pojedinačnog prvenstva Hrvatske "Vrsar Open 2014."
 

Donald, popularno zvan Đeki sa svojim učenikom Nikom

13 muških ekipa i 10 ženskih ekipa u prijavama je ove godine za 2.turnir Vrsar Opena.  Organizator je pripremio dosta iznenađenja, od kids daya, animatora, nagrada za posjetitelje i igrače do nočnog turnira ove godine. Kako bi turnir bio što atraktivniji organizator se odlučio utakmice u subotu staviti u noćni termin kako bi cijeli doživljaj i ambijent centra u Vrsaru bio vrhunski.
 
Na turniru su nastupile i naše seniorke, Sara Radolović/Andrea Čanković i Vanja Radolović/Emina Mehić koje su nažalost u ovom turniru ispale prije nego li su planirale.

Uprava kluba čestita Donaldu i Gogi na odličnom zajedničkom uspjehu koji su postigli na turniru u Vrsaru. Sigurni smo da ćemo nakon ovako dobro odigranog turnira zasigurno čuti još dobrih vijesti za ovaj vrapčanski dvojac.

Last Updated on Tuesday, 24 June 2014 21:51

Hits: 3069

Gradonačelnik Bandić ispunio dano obećanje i vratio vodu na Vrapče!

Srijeda 4.6.2014. samo dva dana od kada je gradonačelnik Milan Bandić dao obećanje da će se problem s vodom riješiti, Vodovod je postavio novi vodomjer i tako omogućio da članovi KOP Vrapča nastave sa svojim svakodnevnim treninzima.
 
Gradonačelnik Bandić sa pomoćnom trenericom Obajdin i kapetanicom Olimpika Gitom Ergović
 
Na svečanom prijemu državnih prvakinja OK Olimpik-a kod gradonačelnika Milana Bandića predsjednik OK Olimpika i KOP Vrapča Dejan Kljajić spomenuo je problem vode na terenina odbojke na pijesku u Vrapču. Gradonačelnik je odmah obećao ekspresno riješavanje navedenog problema što je bilo i učinjeno. Problem koji je bio veliki kamen spoticanja svih članova OK Olimpika, odnosno KOP Vrapča nakon više od godinu dana riješen je u trenu i to u srijedu 4.6.2014..
 


vodomjer je vraćen na staro mjesto nakon više od godinu dana

Last Updated on Friday, 06 June 2014 15:08

Hits: 2666

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.