Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Vrapče ponovo najbolje na prvom turniru mlađih dobnih kategorija!

Subota i nedjelja 4. - 5.5.2013. na zagrebačkom Jarunu u organizaciji Kluba odbojke na pijesku Zagreb odigran je prvi turnir Prvenstva grada Zagreba u nizu za mlađe dobne kategorije gdje su ekipe iz Kluba odbojke na pijesku Vrapče osvojile sve što se osvojiti može!

najmlađe članice KOP Vrapča osvojile su sva tri odličja

U subotu naše najmlađe kadetkinje u kategoriji mini odbojke u konkurenciji 8 ekipa osvojile su sva tri mjesta. Laura Huzjak, Iva Ciglar, Katarina Osmak osvojile su zlato, srebro je pripalo Patriciji Kiš, Karli Gulin i Petri Brlas, dok su iznenađenje turnira bile najmlađe sudionice osvojivši broncu: Gita Ergović, Marta Vitek i Lea Ucović. To je ujedno ovoj trojci i prvo odličje ali sigurno ne i zadnje.

Uz mini odbojku u subotu su zaigrale kadetkinje gdje su naše iskusne Antonija Mutak i Karla Glasnović doslovno pomele konkurenciju i tako se popele na pobjedničko postolje osvojivši zlato.

najbolje među kadetkinjama: Antonija Mutak i Karka Glasnović

U nedjelju su odigrale juniorke gdje su za KOP Vrapče igrale aktualne seniorke prvakinje države Zrinka Šutalo i Sara Radanović koje su očekivano pobIjedile preostale ekipe i tako osvojile još jedno zlato.

naše juniorke Zrinka Šutalo i Sara Radanović na pobjedničkom postolju

Mlađe kadetkinje, Paula Krmpotić i Magdalena Lovaković po prvi puta su u konkurenciji mlađih kadetkinja za KOP Vrapče osvojile zlato.

Paula Krmpotić i Magdalena Lovaković najbolje među mlađim kadetkinjama

I ova sezona 2013. rezultatima ide u prilog Klubu odbojke na pijesku Vrapče. Osvajanje najsjajnijih odličja ide u prilog članovima Vrapča što je samo rezultat odličnog rada trenera u dvoranskom dijelu sezone u Odbojkaškom klubu Olimpik kojeg su ujedno svi članovi.

Čestitke igračicama i njihovim trenerima na odličnim rezultatima.Cool

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.