Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Rezultati 2. Zagreb Tour-a 2013. za mlađe dobne kategorije!

Prema dosadašnjim najavama službenih natjecanja Zagrebačkog saveza odbojke na pijesku pristigli su i novi rezultati i novi pobjednici Zagreb Toura 2013. za mlađe dobne kategorije.

izvor: www.zsop.hr

Kod djevojčica u mini odbojci na pijesku značajnu prednost osigurale su predstavnice kluba odbojke na pijesku "Vrapče"  u odnosu na ostale zagrebačke klubove. Prvo mjesto osvojile su; Ciglar, Huzjak i Osmak, drugo mjesto Gulin, Kiš i Brlas, te treće mjesto Ergović, Vitel i Ucović.

Pobjednice u mini odbojci na pijesku (Vrapče, 18.05.2013) 
  
Kod dječaka u mini odbojci na pijesku uvjerljivu pobjedu osigurao je klub odbojke na pijesku Zagreb odnosno njegovi predstavnici. Prvo mjesto na postolju  je zazeo obiteljski par Katić/Katić (prvo mjesto), dok su drugo mjesto zauzeli Stipanović/Poldrugač, a treće mjesto Županić/Županić.
Pobjednici u mini odbojci na pijesku (Vrapče, 18.05.2013)
 
Kadetski par Radanović/Štrbac na Zagreb Tour-u pobjedom u finalu protiv Jazbec/Štefan osigurao je prvo mjesto. Treće mjesto kod kadetkinje osvojile su Čović/Miljković.
 Pobjednice drugog okupljanja Zagreb Tour-a 2013. u kadetskoj kategoriji
 
Devet najboljih mlađe kadetskoj ekipa u ženskoj  konkurenciji natjecale su se tako protekli vikend na piješčanim terenima u Vrapču, te su osigurale odgovarajući broj gledatelja svojom dobrom igrom. U finalnoj utakmici između parova Petek/Zlopaša i
Stipanović/Jurišić do zadnjeg trenutka je bio neizvjestan završetak utakmice. Rezultati finalne utakmice bio je 21:16, 21:18 u korist pobjednica Stipanović/Jurišić. Treće mjesto osvojile su Lovaković/Krmpotić pobjedom protiv Posečak/Daničić. Rezultate preuzmite ovdje.
 

 
Uvjerljivo najbolje juniorke na Vrapču ponovo su bile aktualne prvakinje države Zrinka Šutalo i Sara i Radanović iz kluba odbojke na pijesku Vrapče.
 
U subotu 25.5.2013. Klub odbojke na pijesku Vrapče biti će domaćin Prvenstva grada Zagreba za seniore/ke 2013. i to njegovog 2. okupljanja. Nadamo se sunčanom vremenu i odličnoj zabavi kako unutar terena tako i okolo njih.
 

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.