Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Mini odbojka na pijesku-završnica: Vrapčanke ponovo najbolje!

 

Vrapčanke ponovo uvjeljivo najbolje kako u Hrvatskoj tako u Zagrebu

izvor: http://zsop.hr/

Pilot projekt Zagrebačkog saveza odbojke na pijesku "Mini odbojka na pijesku" protekli vikend (Jarun/14.09.2013.) je pokazala zanimljivo nadmetanje u muškoj i ženskoj kategoriji. U ženskoj kategoriji sportašica kluba odbojke na pijesku "Vrapče" Osmak, Ciglar i Huzjak pobjednice su završnice mini odbojke na pijesku. Športašice Osmak, Ciglar i Huzjak od početka projekta zajedno su odigrale sve utakmice, te su pobjednice tri okupljanja. Drugo i treće mjesto u ženskoj kategoriji također su zauzele sportašice kluba odbojke na pijesku "Vrapče", a koje su dokazale da odigravanje sa tri igrača u terenu idealan za razvoj tehničke izvedbe i igračke uigranosti.

Ponosni predsjednik kluba odbojke na pijesku Vrapče Dejan Kljajić čestita treneru Ivoru Ledinšćaku i njegovim izabranicama na osvojenim odličijima i odličnom prdstavljanju Kluba odbojke na pijesku Vrapče kao i Odbojkaškog kluba Olimpik

Rezultati mini odbojka preuzmite ovdje (ž).

Sportaši kluba odbojke na pijesku Mladost Katić/Katić uspješni su prvaci u mini odbojci na pijesku. Naime, Katić/Katić od početka projekta prvaci su svih okupljanja u mini odbojci na pijesku sa ukupno 300 osvojenih bodova. Nakon njih slijede sportaši kluba odbojke na pijesku "Mladost" Stipanović/Poldrugač dok je treće mjesto zauzeo par Katić/Krznarić (Jarun).

Rezultate mini odbojke na pijesku preuzmite ovdje (m).

KONAČNI POREDAK MINI ODBOJKA NA PIJESKU DJEVOJČICE

KONAČNI POREDAK MINI ODBOJKA NA PIJESKU DJEČACI

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.