Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Šutalo - Radanović 2. na Jarun openu 2013!

 
Kraj sezone pojedinačnog prvenstva završili smo u Zagrebu, na malome jezeru Jaruna gdje je centar odbojke na pijesku Zagreb. Klub odbojke na pijesku Jarun organizirao je otvoreno prvenstvo Hrvatske kao završni turnir sezone za seniorke.

Prijavilo se osam ekipa koje su se borile za prestiž i bodove koji će svakako biti sljedeće godine velika prednost kod prijave na turnir i igranja kvalifikacija.

Igrao se grupni sistem, gdje su dvije najbolje ekipe iz grupe plasirale se u polufinale. U grupi A Matić/Bečić i Radanović/Šutalo tim poretkom su se kvalificirale u polufinale. Dok su u grupi B Kovačević/Ovčina i Cota/Žmire ekipe koje su ušle u polufinale. Parovi polufinala bili su Matić/Bečić i Cota/Žmire gdje nije bilo nikakve neizvjesnosti. Dominacija najbolje ekipe ove godine 21:10,21:9 samo je potvrda forme. Drugi par polufinala stari su znanci iz reprezentacije Kovačević/Ovčina i Radanović/Šutalo gdje su Radanović/Šutalo pokazale da su bolje s rezultaom 21:9,21:19, ipak u drugome setu odlična igra obje ekipe prevagnula je na stranu Radanović/Šutalo zbog manje grešaka.

Nakon polufinalnih utakmica igralo se razigravanje za 3 mjesto Cota/Žmire i Kovačević/Ovčina gdje je pobijedila bolja ekipa, ekipa koja je pokazala više želje na terenu. Na kraju rezultat 21:15,21:15 u korist Cota/Žmire i publika s oduševljenjem su popratile ovu utakmicu koja je bila odlična za gledatelje. Veliko finale između Matić/Bečić i Radanović/Šutalo koje je drugo već ove godine svi su nestrpljivo očekivali ali nažalost nije bilo neke neizvjesnosti jer su ove godine Matić/Bečić pokazale odličnu formu i vrhunsku želju za osvajanjem turnira. Rezultatom 21:13,21:13 završilo je zadnje finale u sezoni koje je pripalo Matić/Bečić.

Zrinka Šutalo i Sara Radanović sezonu 2013. završile su na 3. mjestu što je odličan rezultat s obzirom da nisu bile u mogućnosti nastupiti na 2 turnira pojedinačnog prvenstva Hrvatske od ukupno njih 5. U sezoni 2014. Zrinku i Saru očekuje borba za naslov prvakinja Hrvatske gdje su uz njih jedne od sigurnih kadidatkinja iskusne Martina Matić i Dina Bečić aktualne prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku.

Čestitamo Matini i Dini na osvajanju naslova!

 

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.