Klub odbojke na pijesku - Vrapče

Samanta Fabris pojačala Vrapče, igrat će u paru sa Sarom Radanović!

Od 28. lipnja do 3. srpnja 2016. Poreč će ponovno okupirati najbolji igrači i igračice svijeta među njima su Vrapčanke Samanta Fabris i Sara Radanović, a nagradni fond turnira ponovno je rekordnih 800.000 $.


Pojačanje o kakvom je Vrapče moglo samo sanjati

Hrvatska reprezentativka Samanta Fabris je početkom lipnja ove godine potpisala je ugovor s Klubom odbojke na pijesku Vrapče gdje će zajedno s kapetanicom Odbojkaškog kluba Olimpik Sarom Radanović odigrati Poreč Major 2016. te potom Klupsko prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku. Sara Radanović (20 godina) ima dugogodišnje iskustvo igranja odbojke na pijesku (sa 16.godina je postala seniorska državna prvakinja, osvajačica KUP-a Hrvatske te stalna članica reprezentacije.

Sara i Samanta prvi su put zaigrale zajedno protekli vikend na IČIĆI MEVZA Challenge 2016. turniru koji se održao ovog vikenda u Ičićima pored Opatije i koji je bio ujedno njihov prvi službeno zajedničko odigran turnir. Službeno su imale tri pobjede i dva poraza (ispale su u četvrtfinalu turnira) što je za prvo odigrani turnir odličan rezultat. Sara i Samanta su odmah „kliknule“ te je ovo jedan početak odlične suradnje koja će sigurno vremenom uroditi plodom.

- Samanta se odlično snašla na pijesku i zajedno sa Sarom svaki meč igraju sve sigurnije i bolje. Drago mi je zbog Sare jer sam siguran da je napokon našla dostojnu partnericu koju je zaslužila igrajući godinama pijesak. Što možemo očekivati na Poreč Majoru od Sare i Samante? Da će će sigurno dati sve od sebe odigravajući svoje najbolje poene pred domaćom publikom u Poreču narednih dana. – izjavio je predsjednik kluba Dejan Kljajić

Najnoviji video

Smatrate li da klubovi odbojke na pijesku u Hrvatskoj rade:

Kvalitetno - 0%
Osrednje - 0%
Nedovoljno - 100%

Total votes: 2
Web Design by Matko Čulina | Klub odbojke na pijesku "Vrapče" © 2003 - 2012. Sva prava pridržana.